Twitter

close

Damla Meme Protezi

Damla Meme Protezi. Kadının memesindeki duruma uygun olarak bunlardan biri seçilir.balon kısmı silikondan yapılmıştır; Ergonomik protez i̇le meme büyütme;

Mujer que sería sometida a cirugía estética muere en el
Mujer que sería sometida a cirugía estética muere en el from www.elfogondesanjuan.com

Silikon meme protez çeşitleri ikiye ayrılır; Damla silikonlar göğüs dokusunun kıvamına sahip oldukları için de tercih edilirler. Şekil yapısına göre, yüzey özelliklerine göre çeşitlerdir.

Tüm Bu Değişkenlerin Kendine Özgü Artı Eksi Özellikleri Vardır.


Anatomik tip protezlerde meme başı ve altında kalan kısım daha dolgun biçimde olur. Vücudunuza uygun olarak göğüs şekliniz belirlendikten sonra uygun silikon meme protezi kullanılmalıdır. İsimden de anlaşılacağı üzere bu şekil memelere damla şeklinde bir görünüş kazandırır.

Vücuttaki Dokulara Uyum Sağlaması Için Protezin Yüzeyi Pürtüklü Olarak Üretilmiştir.


Damla protezler meme başı ve altında kalan kısımda daha dolgun görünüm oluşturur. Meme protezleri, meme şeklinde hazırlanmış balona benzer yapılardır. Damla silikon anatomik olarak doğal göğüs yapısına en çok benzeyen ve su damlası veya gözyaşı damlası olarak da bilinen silikon bir implanttır.

Damla / Kas Üstü Meme Protez | Kadınlar Kulübü.


Kadının memesindeki duruma uygun olarak bunlardan biri seçilir.balon kısmı silikondan yapılmıştır; Yuvarlak ve anatomik denilen damla şeklinde olanları mevcuttur. Ergonomik protez i̇le meme büyütme;

Fizyolejik Protez İle Meme Büyütme;


Meme protezleri meme görüntüsünü benzer şekilde olup balon görünümündedir. Herkesin göğüs kafesi, meme dokusu, kas yapısı, cilt. Yuvarlak şekilde ve anatomik olarak doğal meme şekline benzeyen damla şeklinde çeşitleri vardır.

Damla Biçiminde Olan Protezler, Alt Kısımları Daha Hacimli Üst Kısımları Ise Daha Sığ Bir Yapıda Olduğundan Meme Şekline Benzerlik Göstermelerinden Dolayı Anatomik Protez Adıyla Da Bilinirler.


Şekil olarak meme protezleri, meme şeklinde hazırlanmış yapılardır. Dolayısıyla hemen hemen hiç dokusu olmayan genç yaştaki hastalar için daha uygun görünmektedir. Meme şekil ve hacim bozukluklarında, meme boyut küçüklüğünde, iki memenin simetri bozuklukla.

Komentar